Testimoniale

Mi-au fost de foarte mare folos sedintele. Am reusit sa ma cunoasc mai bine, sa imi dau seama ce imi doresc si cel mai important sa am incredere in mine, sa ma apreciez la adevarata valoare si sa imi identific fricile pentru ca apoi sa le pot infrunta.
Recomand cu mare drag aceste sedinte de psiho!
Numai bine!
I.

Terapia de cuplu ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine. Andrea nu ne-am rezolvat problemele ci ne-a ajutat sa ni le rezolvam noi singuri. Cel mai surprinzator a fost ca am putut aplica tehnici invatate pe parcursul terapiei si in relatiile cu prietenii si chiar la locul de munca.
G. si A.

As recomanda si altora cu bucurie! Cursurile au fost ok si benefice, am simtit ca m-au ajutat! Va multumesc! 
Cu stima, 
I.

Am început să merg la consiliere deoarece aveam dificultăți de a vorbi despre problemele mele cu cei apropiați. Am fost sceptică că lucrurile vor sta diferit, însă Andrea are un stil foarte plăcut, capacitate de asculta și de a empatiza, e lipsită de prejudecăți și bine pregătită. Interacțiunile cu ea m-au ajutat să mă deschid, să văd lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă și să îmi depășesc problemele atât la capitolul dezvoltare personală, cât și relaționale. Pot să spun că în urma terapiei am ajuns să am mai multă încredere în mine și știu ce fel de femeie vreau să devin. 

I.

Salut Andrea,

As vrea sa iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa vad lumea exterioara cu alti ochi, dar mai ales - sa ma vad si pe mine din exterior.
Chiar daca discutiile noastre s-au desfasurat la distanta, Skype ne-a adus aproape si am putut sa vorbesc cu tine, ca si cum am fi fost in aceeasi camera. M-ai ascultat, m-ai ajutat sa imi pun intrebarile care trebuiau puse si mai important, m-ai ajutat sa gasesc singur raspunsurile.
Cand a fost nevoie, mi-ai oferit instrumente scrise care sa ma ajute pe mine sa ma inteleg si sa descopar care sunt reactiile mele si cine le declanseaza.
Ai fost un umar pe care sa imi plang ofurile, si in egala masura un prieten plin de sfaturi bune!

Te recomand cu caldura oricui simte nevoia sa se uite un pic mai adanc inauntrul sufletului sau propriu!

A. R.