O iau de la capăt după vârsta de 30 de ani

Care sunt șansele unei persoane singure, trecute de 30 de ani, de a cunoaște pe cineva? Dacă te lansezi în căutarea unui partener după vârsta de 30 de ani observi dezamăgit că majoritatea celor din jurul tău s-au stabilit deja. O persoană fără partenerpoartă pe umeri povara diverselor dezamăgiri din trecut. Răni emoționale, adesea divorțul, copiii sau ceasul biologic care ticăie, "agravează" circumstanțele căutării unui partener.
Căror aspecte merită să acorzi atenție și ce oportunități ai la dispoziție dacă îți dorești o relație în afara șabloanelor obișnuite, să socializezi, să faci sport și să ieși din rutina obișnuită?

  1. 1. Se recomandă concepereaunei liste lungi, care să nu conțină doar dorințele, ci și aspectele vieții unde poți face compromisuri cât și cele pe care nu le-ai putea tolera. Dragostea are tendința de a ne orbi și ajungem să acceptăm niște trăsături cu care, odată ce s-a ridicat stratul roz de puf, nu putem trăi împreună.
  2. 2. Nu judeca la prima impresie. Dacă fluturii nu apar la prima întâlnire, nu înseamnă că el/ea nu este "Alesul/Aleasa". Majoritatea bărbaților se comportă la prima întâlnire ca și cum ar fi la un interviu de angajare. Dacă se autoflatează și vorbește mult, șansele sunt că îi place femeia cu adevărat și vrea să îi fie pe plac.
  3. 3. Pune-ți întrebarea: vrei dragostea sau vrei Persoana? Dacă anticipeziun viitor comun deja după primele trei propoziții, s-ar putea să ai parte de o mare dezamăgire dacă ulterior vei descoperi ceva despre el/ea. Poate fi un om grozav, dar poate fi și căsătorit, dependent de muncăsau poate bea pe ascuns. Dați-vă timp să vă cunoașteți cu adevărat.
  4. 4. Discutați deschis despre "așteptări", deoarece valorile comune reprezintă un pilon important în relație. Dacă unul vrea copii iar celălalt nu, dacă unul este religios iar partenerul este ateu, atunci viitorul nu sună promițător.
  5. 5. Dacă există copii dintr-o relație anterioară, merită să angajezi un babysitter și să mergi la o lansare de carte, la o degustare de vin sau la teatru, deoarece ne putem întâlni cu persoane de aceeași vârstă la astfel de evenimente.