Párkeresési és kapcsolati tanácsadás

A párkapcsolat igen fontos motorja életünknek. Olykor azonban előfordul, hogy nehezségekbe ütközönk a társtalálás folyamatában vagy a kapcsolat kialakításában.

A mai rohanó világban sajnos tapasztalataim alapján a társkeresés nem minden esetben "jó móka", sőt sok esetben nyomasztó lehet ha az embernek nincs társa. Folyamatosan kérdéseket kapnak szülőktől, barátoktól, munkatársaktól: Mikor fogsz megállapodni? Ki fogsz futni az időből? Ez még-tovább rontja az amúgy is nyomasztó helyzetet, egy ördögi kör alakul ki, a nyomás hatására még "nehezebb" társat találni, ugyanis ezt megérzi a másik fél is, nehezebb kapcsolatot teremteni.

Számos kutatás azt vallja, hogy az igazán boldog, jól működő kapcsolat alapja az, hogy olyan párt találjunk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik. Megtalálni azt a társat aki illeszkedik hozzánk talán nem is olyan könnyű manapság.

A társkeresési és kapcsolati tanácsadás a párkapcsolatok működőképessége szempontjából a hat legfontosabb területet fejlesztését célozza meg. A hat terület a következő: értékek és alapelvek, család, célok, munka és pénz, kommunikáció és konfliktuselemzés, szexualitás, életmód és szabadidő.

A párkapcsolati szakértő segítséget nyújt továbbá abban:

  • Hogyan fogalmazhatja meg Önmagának, hogy valójában kit is keres jelenlegi életszakaszában.
  • Hogyan mutassa be Önmagát a társkereső profiljában, hogy azok a típusú emberek jelentkezzenek, akiket Ön keres.
  • Technikák és ismeretek elsajátítása, hogy Ön pontosabban analizálja a másik fél személyiségi vonásait.
  • Hogyan készüljünk az első randira: hogyan vállalja fel Önmagát.
  • Hogyan alakulhat ki Önben elegendő önbizalom ahhoz, hogy ezentúl bátran mehessen el a személyes találkozókra.
  • A kapcsolati készségek fejlesztésében: az ismerkedés kezdetén felmerülő tipikus hibák kezelése, őszinte és intim kapcsolat építése, konfliktuskezelés.
Szeretné elsajátítani ezeket lépéseket személyesen is?

A személyes tanácsadás során hatékony technikákkal és módszerekkel fejlődhet az önismerete, és a személyes készségei, hogy párkeresési problémái megoldódhassanak.

Ha úgy érzi, megérett a helyzet egy beszélgetésre, akkor forduljon hozzám bizalommal!